Se Den Gamle Grænsekro kontrolrapport
Til forsiden
Information in English

Den Gamle Grænsekros menukort

På denne side kan du udforske vores a la carte menukort, som tager udgangspunkt i det traditionelle danske køkken.


Nederst på siden er der mulighed for at booke bord.


Du kan læse mere om restauranten her.


Hvis du har nogle spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os.


Menukort

Forretter

Æggeretter

Fiskeretter

Stegeretter

Specialiteter

Desserter

Det kolde køkken

 

 

FORRETTER
1.

KLAR SUPPE

med boller og urter

82,-
2.

FLØDELEGERET ASPARGESSUPPE

med aspargessnitter

85,-
3.

FRANSK LØGSUPPE

med gratineret ostebrød

82,-
4.

ITALIENSK MINESTRONE

med parmesanost

82,-
5.

REJECOCKTAIL

med brød

89,-
6.

TUNSALAT

med ansjos, kartoffeltern, kapers og løg

82,-
7.

KÆMPEREJER

ristet i hvidløgssmør
95,-
8.

SPEGESKINKE

med flødestuvede asparges
89,-
9.

VINBJERGSNEGLE

i krydret hvidløgssmør

 

85,-
ÆGGERETTER
10.

OMELET A LA SCRIBE

med flødestuvede champignon

95,-
11.

OMELET

med skinke

88,-
12.

OMELET

med champignon og Madeirasauce

93,-
13.

BONDEOMELET

med kartoffeltern, løg, bacon og champignon

93,-
14.

GAMMELDAGS ÆGGEKAGE

med rugbrød og rødbeder

ALLE OMELETTER GARNERES MED SALAT OG LUNE, HJEMMEBAGTE BRØD.


95,-
FISKERETTER
15.

MARINEREDE SILDEFILETER

med kogte kartofler og koldt smør

95,-
16.

PANDESTEGT RØDSPÆTTEFILETER

med kartoffeltern, løg, agurk, kapers og champignon

122,-
17.

FRITURESTEGTE FISKEFILETER

med pommes frites og kold remouladesauce

99,-
18.

FOREL NELLIE MCQUEEN

med fyld af skinke og porre - flødesauce med hvid Vermouth

141,-
19.

MEUNIERESTEGT RØDSPÆTTE

med persillekartofler og brunet smør

168,-
20.

MEUNIERESTEGT RØDTUNGE

med rejer, asparges, persillekartofler og brunet smør

 

188,-
STEGERETTER
21.

DANSK BØF

med bløde løg, spejlæg, surt, kartofler og skysauce

125,-
22.

GRILLET HAKKEBØF

med champignon, kryddersmør, salat, bagt kartoffel, flûte
125,-
23.

SVINEKOTELET

med rødkål, hvide kartofler, surt og sødt

140,-
24.

WIENERSCHNITZEL

med ærter og pandestegte kartofler

165,-
25.

BYGMESTERSCHNITZEL

med ristet skinke, spejlæg, ærter og pomes sautées
175,-
26.

MØRBRADBOEUF

med champignonsauce, hvide kartofler og bønner
175,-
27.

ENGELSK BOEUF

med bløde løg, surt og kartofler

192,-
28.

FRANSK BOEUF

med bønner, grill-tomat, champignon, pommes frites og persillesmør

210,-
29.

GENDARM BOEUF

med sukkerærter, babymajs, ovnstegte Provencekartofler og rødvinssauce.
210,-
30.

MØRBRAD CORDON BLEU

med fyld af skinke og ost - salat med crème fraîche dressing, ris og tomat concassé

 

195,-

SPECIALITETER

ALLE SPECIALITETER MIN. 2 COUVERTER
31.

BOEUF SAUTÉE STROGANOFF

strimler af oksemørbrad ristes med løg, champignon og bacon
i en syrnet flødepaprikasauce - med pommes frites

195,-
32.

FISKEFILET ORIENTALE

med ris, chutney, ristet ananas og fersken, serveres med karrysauce
166,-
33.

SVINEKOTELET ORIENTALE

med ris, chutney, ristet banan og ananas, ingefær og fersken,
serveres med flødekarrysauce
176,-
34.

KYLLING KIEW

farseret med hvidløgssmør, serveres med broccoli, ris og tomat concassé

148,-
35.

BEEF CREOLE

strimler af oksemørbrad i en stærkt krydret chilisauce,

serveres med kokos, chutney, ananas og mandarin

 

198,-
DESSERTER
36.

KNICKER BOCKER GLORY

issymfoni med blandet frugt og hindbærpuré

77,-
37.

BANANA-SPLIT

3 slags is, hindbærpuré, chokoladesauce og karamelsauce

82,-
38.

HINDBÆR A LA MARIE

marengs med vanilleis og hindbær

79,-
39.

FERSKEN MELBA

vanilleis og hindbærsauce
68,-
40.

PÆRE BELLE HELENE

vanilleis og chokoladesauce

68,-
41.

IS MAJOR

vanilleis og chokoladesauce
68,-
42.

VANILLEIS MED SYLTET FRUGT

og flødeskum

68,-
43.

PANDEKAGER

med vanilleis og brombærsyltetøj (min. 2 couverter)

89,-
44.

OSTETALLERKEN

3 slags ost, kiks og smør

97,-
46.

KAGETALLERKEN

med vanilleis og frugt

 

99,-
DET KOLDE KØKKEN
45.

USPECIFICERET SMØRREBRØD

efter kokkens valg

42,-
47.

BROTTSJÖSILD

med brød og smør

69,-
48.

REJER PÅ FRANSKBRØD

med mayonnaise

89,-
49.

FERSKRØGET LAKS PÅ FRANSKBRØD

med slikasparges

97,-
50.

PARISERBOEUF

garneret med salat
110,-
51.

STJERNESKUD

dampet fiskefilet, friturestegt fiskefilet, garneret med rejer, asparges og cocktailsauce
110,-
52.

SØNDERJYSK PØLSEBRÆDT

3 slags pølse med brød og smør

88,-
54.

GORGONZOLA PÅ RUGBRØD

med rå æggeblomme, sky og løg
87,-
55.

TATAR

med løg, kapers, rødbeder, peberrod og rå æggeblomme
95,-
56.

QUICK-LUNCH

2 slags sild, kold kartoffelsalat, lille engelsk boeuf med bløde løg og surt, 2 slags ost med kiks
161,-
57.

KROPLATTE

marinerede sild, flæskesteg med rødkål, rejer med mayonnaise, leverpostej med bacon og champignon, roastbeef med remoulade og peberrod, kogt skinke med italiensk salat, lille mørbradbøf med ristede løg, ostebid, brød og smør (min. 2 kuverter.)
191,-

 

 

Tilbage til toppen

  Bestil bord på Den Gamle Grænsekro



Navn 
Telefonnummer  *
E-mail  *
Antal personer  *
Dato og tidspunkt  *
Højstol Ja  Nej 
 
Den Gamle Grænsekro tilbyder forskellige former for ophold. Fælles for alle er at du vil bo i de skønneste omgivelser.

Vi tilbyder:

Ophold på Den Gamle Grænsekro

Find os på facebook

Den Gamle Grænsekro  -  Koldingvej 51  -  6070 Christiansfeld  -  Tlf: 75 57 32 18  -  E-mail: info@graensekroen.dk