Se Den Gamle Grænsekro kontrolrapport
Til forsiden
Information in English

Bryllup på Den Gamle Grænsekro


Mangler I det perfekte sted til jeres drømmebryllup?


Så skulle I overveje Den Gamle Grænsekro, som ligger i smukke og landlige omgivelser. Vi råder over forskellige festsale, som danner en perfekt ramme om et romantisk bryllup. Dermed er I garanteret et uforglemmeligt drømmebryllup.

Når I holder bryllup på Den Gamle Grænsekro, sammensætter I selv menuen. I kan vælge mellem forskellige menuer, buffeter og helaftensarrangementer. Derudover udvælger I også vinene efter jeres smag. I kan læse mere om menuen i vores selskabsmenu.

På Den Gamle Grænsekro har vi stor erfaring med bryllupper. Derfor ved vi, at dialog er et vigtigt element i planlægningen, så I netop får præcis den fest I altid har drømt om. Det betyder, at brylluppet altid tilpasses efter individuelle behov. Borddækning behøver I ikke at tænke på, da opdækning med duge, servietter, lys og blomsterdekorationer er inkluderet i prisen. Vi dækker desuden altid op med sølvtøj.


Vi kan være behjælpelig med musik, fotograf, menubånd og overnatning for jeres gæster.


Ring, skriv eller kig forbi, hvis I har lyst til at høre mere om et uforpligtende tilbud eller se vores flotte selskabslokaler.


 

Vi står gerne til tjeneste med specielle tilbud efter aftale.Den Gamle Grænsekro ligger mellem Kolding og Haderslev og er derfor et ideelt valg, hvis I bor i nærheden af disse byer.

Den Gamle Grænsekro tilbyder forskellige former for ophold. Fælles for alle er at du vil bo i de skønneste omgivelser.

Vi tilbyder:

Ophold på Den Gamle Grænsekro

Find os på facebook

Den Gamle Grænsekro  -  Koldingvej 51  -  6070 Christiansfeld  -  Tlf: 75 57 32 18  -  E-mail: info@graensekroen.dk